В Адміністрації прикордонного відомства України відбулось засідання з питань інтегрованого управління кордонами

НАЗАД
12 лютого 2020 10:59

11 лютого в Адміністрації Держприкордонслужби відбулось чергове засідання Віртуального контактного аналітичного центру з питань інтегрованого управління кордонами.

Варто нагадати, що Віртуальний контактний аналітичний центр створено ще у вересні 2015 року і на сьогодні він став дієвим механізмом комплексного  вирішення питань у сфері прикордонної безпеки.

Зокрема учора, учасники обговорили підготовку до проведення чергового засідання Міжвідомчої робочої групи з координації інтегрованого управління кордонами, також було презентовано проєкт плану її роботи у 2020 році. Крім того, присутні розглянули шляхи вирішення проблемних питань стосовно протидії протиправній діяльності на державному кордоні з використанням легких повітряних суден.

Також учасники розглянули питання удосконалення механізму взаємодії та порядку автоматизованого обміну інформацією між базами даних суб’єктів інтегрованого управління кордонами.

Наприкінці засідання директор Департаменту Адміністрації Держприкордонслужби Андрій Віхтюк наголосив на важливості вирішення зазначених питань спільними зусиллями усіх суб’єктів інтегрованого управління кордонами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси