Усі пункти пропуску на кордоні з ЄС розвантажені. Скупчень автомобілів протягом дня не спостерігається

НАЗАД
13 сiчня 2020 16:21

Як повідомлялося раніше, протягом останніх днів в пунктах пропуску на західній ділянці кордону фіксувалося прогнозоване збільшення пасажиро-транспортного потоку.

Це пов’язано з тим, що після завершення новорічних та різдвяних свят на виїзд з України до країн Європейського Союзу повертаються наші співвітчизників, які там тимчасово проживають або навчаються.

Державна прикордонна служба України спільно з взаємодіючими органами та прикордонниками суміжних країн робила усе можливе, щоб розвантажити пункти пропуску. Кількість нарядів прикордонники збільшили, режимні заходи у пунктах пропуску посилили, окрім того, суміжні сторони відкривали додаткові смуги руху.

Завдяки спільним вжитим заходам оформлення громадян та транспортних засобів здійснювалося максимально швидко.

Вже станом на ранок сьогодні ситуація нормалізувалася і незначне завантаження фіксувалося по окремим пунктам пропуску. Станом на вечір сьогодні усі пункти пропуску розвантажені. Скупчень транспортних засобів не спостерігається.

Отримати інформацію про стан завантаженості пунктів пропуску можна на офіційному сайті Держприкордонслужби України або на сторінці Західного регіонального управління відомства у Facebook.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси