Уряд вніс зміни до переліку пунктів пропуску через державний кордон, які підлягають тимчасовому закриттю

НАЗАД
07 травня 2020 17:31

Розпорядженням Уряду від 6 травня 2020 року № 504-р на державному кордоні України відновлено роботу двох пунктів пропуску.

Зокрема, відновлено роботу автомобільного пункту пропуску «Рава-Руська», що на кордоні з Польщею у Львівській області, а також морського пункту пропуску в порту Скадовська.

Також зазначимо, що відповідно до розпорядження від 15 квітня 2020 р. № 502-р Кабінет Міністрів України тимчасово закрив ще 10 пунктів пропуску, при цьому, пропуск у 9 з них не здійснювався через відповідні обмеження сусідніх країн. Серед повністю функціонуючих залишався тільки пункт пропуску «Паланка (Маяки-Удобне)» на кордоні з Молдовою.

З врахуванням змін, внесених урядовими рішеннями, на державному кордоні тимчасово закриті 123 пункти пропуску, а у 19 тимчасово припинене пішохідне сполучення (див. інфорграфіку).

Також нагадаємо, що з 17 березня пункти пропуску через державний кордон тимчасово закриті для міжнародного пасажирського залізничного, повітряного та автомобільного (для автобусів) сполучення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси