Українсько-польський кордон перетнули учасники автоперегонів Rallye Monte-Carlo

НАЗАД
26 сiчня 2022 11:33

Вперше за 111 років українці на українських авто візьмуть участь у найпрестижніших європейських автоперегонах Rallye Monte-Carlo Classic, які відбудуться в кінці січня у Франції та Монако

Україну презентуватимуть п’ять екіпажів на малолітражних «Запорожцях» з Києва, Тернополя, Запоріжжя, Чернівців і Львова. До речі, Львів представлятиме сімейний екіпаж Світлана Кравс (водійка) і Євгеній Кравс (штурман) на авто 1967 року випуску. Організатори (Королівський клуб Монако) допустили наш національний автомобіль, у зв’язку з 60-річчям випуску першого ЗАЗ-965. Змагання стартують 30 січня у французькому місті Валанс. Екіпажі мають здолати майже 1000 кілометрів серпантинами високих Альп і фінішувати 2 лютого в столиці Монако – Монте-Карло.

Сьогодні вночі у пункті пропуску «Краківець» учасники Rallye Monte-Carlo Classic перетнули україно-польський кордон. Прикордонники Львівського загону здійснили пропуск через держрубіж трьох авто ЗАЗ-965 1961, 1967 та 1969 років випуску та їх екіпажів. Участь у найпрестижніших європейських автоперегонах – вже неабиякий здобуток, тож щиро бажаємо нашій команді успіхів та перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси