Українець, турок та двоє азербайджанців намагались незаконно потрапити до Польщі

НАЗАД
04 вересня 2018 10:05

Впродовж доби прикордонники Мостиського загону затримали чотирьох осіб, які намагались поза пунктами пропуску незаконно перетнути державний кордон України.

Так, співробітники відділу прикордонної служби «Шегині», за інформацією місцевих жителів затримали 46-річного львів’янина, який в обхід пункту пропуску прямував до Польщі. За спробу незаконного перетинання державного кордону чоловіка затримали в адміністративному порядку, рішення по справі прийматиме суд.

Згодом вночі прикордонний наряд відділу «Смільниця» за півтора кілометри від кордону помітив рух групи невідомих. Правоохоронці розпочали пошук ймовірних порушників і невдовзі затримали двох іноземців ­– громадян Туреччини та Азербайджану. А на світанку прикордонники на цьому ж напрямку розшукали ще одного азербайджанця.

Встановлено, що усі іноземці наприкінці серпня законним шляхом прибули в Україну авіаційним та морським сполученням, однак продовжити мандрівку до країн ЄС вирішили у незаконний спосіб.

За спробу незаконного перетинання державного кордону України, вчинену групою осіб, іноземцям загрожує штраф на суму від 8500 до 13600 гривень кожному, або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси