Українець намагався чинити тиск на прикордонників, аби в Україну пропустили громадянку Росії

НАЗАД
09 сiчня 2019 09:54

Вчора на українсько-польському кордоні у пункті пропуску «Шегині» під час оформлення пасажирів, що прямували рейсовим автобусом з Праги, прикордонники Мостиського загону відмовили у пропуску через кордон громадянці Росії, 1994-року народження.

Жінка не змогла підтвердити мету прибуття в Україну.

Зазначена громадянка разом з 32-річним нашим співвітчизником, який її супроводжував і сам виявив бажання повернутися назад до Польщі, пішки направились до пункту пропуску суміжної країни.

Однак за деякий час чоловік та жінка знову прибули на паспортний контроль, де росіянці повторно відмовили у пропуску. Через це громадянин України почав поводитися досить неадекватно, проводити несанкціоновану відео зйомку в пункті пропуску, погрожувати та чинити тиск на посадових осіб прикордонної служби. Не зважаючи на попередження, чоловік продовжував неправомірні дії, тому був затриманий правоохоронцями.

По даному факту нашого співвітчизника притягнуто до адміністративної відповідальності за статтями 202 та 185-10 КУпАП, а саме за порушення режиму в пункті пропуску та злісну непокору законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця Держприкордонслужби України.

Громадянці РФ відмовлено у перетині державного кордону та повернуто до Польщі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси