(ВІДЕО) Удар по контрабандистах на Харківщині

НАЗАД
21 травня 2021 13:36

Оперативно-розшукові підрозділи Держприкордонслужби проводять системні заходи з викриття та припинення діяльності організованих протиправних груп, причетних до незаконних переміщень товарів та вантажів через державний кордон.

Попри посилення охорони кордону з країною-агресором, деякі представники криміналітету не втрачають надії заробити на державному кордоні.

Так, на початку поточного року, проводячи комплекс заходів в середовищі організованих протиправних груп, військовослужбовці оперативно-розшукового підрозділу Харківського прикордонного загону викрили групу осіб, які планували налагодити канал незаконного переміщення через кордон товарно-матеріальних цінностей. Для цього контрабандисти планували використовувати транспортні засоби підвищеної прохідності без належно оформлених документів та з підробленими або знищеними номерами вузлів та агрегатів.

Сьогодні, під час реалізації матеріалів кримінального провадження, спільна міжвідомча група у складі: військовослужбовців оперативно-розшукового підрозділу Харківського прикордонного загону, співробітників УСБУ в Харківській області та Національної поліції, за силової підтримки військовослужбовців мобільного підрозділу ДПСУ ДОЗОР, під процесуальним керівництвом Дергачівської окружної прокуратури Харківської області, провела обшуки в місцях зберігання транспортних засобів, які планувалися для використання у протиправній діяльності на державному кордоні.

За результатами обшуків вилучено 14 позашляховиків «Форд», «Опель», та «Уаз».

Активні заходи з викриття та припинення діяльності членів організованих протиправних груп на кордоні тривають. Інформація про результати цієї роботи буде оприлюднена найближчим часом.

Коментар: офіцер пресслужби  Східного регіонального управління  майор Микола Ферин​

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси