Учасники проєкту «Нове обличчя кордону» з аеропортів «Бориспіль», «Жуляни» та «Одеса» проходять підготовку

НАЗАД
19 лютого 2021 08:12

Військовослужбовці Держприкордонслужби, що беруть участь в проєкті «Нове обличчя кордону», прибули із міжнародних аеропортів «Бориспіль», «Жуляни» та «Одеса» до Головного центру підготовки особового складу.

Військовослужбовці Держприкордонслужби, що беруть участь в проєкті «Нове обличчя кордону», прибули із міжнародних аеропортів «Бориспіль», «Жуляни» та «Одеса» до Головного центру підготовки особового складу Держприкордонслужби ім. генерал-майора Ігоря Момота для отримання нових знань та удосконалення практичних навичок.

Традиційно, у тісній співпраці з викладачами Головного центру, активну участь у підготовці військовослужбовців беруть експерти Головного експертно-криміналістичного центру Держприкордонслужби та Міжнародної організації з міграції.

Під час навчання прикордонники здобувають необхідні навички з розпізнавання різновидів спеціальних захисних елементів, вивчають особливості формування книжкового блоку, способи персоналізації, які використовуються в паспортних документах різних країн світу та ідентифікації особи за фотозображенням.

Також чимала увага приділяється питанням здійснення прикордонного контролю, адміністративного провадження, протидії правопорушенням у сфері охорони кордону та запобіганню корупційним проявам. За допомогою платформи для онлайн-конференцій експерти МОМ дистанційно проводять заняття з військовослужбовцями з предметів: «Протидія торгівлі людьми» та «Правова підготовка».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси