У «Ягодині» у вантажівці виявили незаявлених товарів на 1,5 мільйона гривень

НАЗАД
14 березня 2017 09:43

Державна прикордонна служба разом з іншими контролюючими службами продовжує вживати вичерпні заходи щодо припинення незаконного переміщення через державний кордон товарів з порушенням законодавства.

Державна прикордонна служба разом з іншими контролюючими службами продовжує вживати вичерпні заходи щодо припинення  незаконного переміщення через державний кордон товарів з порушенням законодавства.

Так, нещодавно, за інформацією оперативних співробітників Північного регіонального управління Держприкордонслужби, в пункті пропуску «Ягодин» було виявлено автомобіль «ДАФ» з вантажем, який не відповідав заявленому в документах.

Прикордонники ініціювали проведення спільно з представниками фіскальної служби огляду та перевірки вказаного авто, що прямував в Україну. У результаті його повного переогляду та перерахунку встановлено, що серед заявленого до огляду товару є велика кількість невказаних у документах речей.

В даний час представниками Волинської митниці складено відповідні документи та було вилучено понад 12,2 тисяч штук речей більше ста найменувань. Сума вилучених товарів склала понад 1,5 мільйона гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси