У прикордонному відомстві пройшли змагання з фізичної витривалості

НАЗАД
15 серпня 2019 09:49

Сьогодні в підрозділах Південного регіонального управління завершились п’ятиденні змагання в рамках другого етапу огляду на кращу організацію фізичної підготовки та спортивно-масової роботи.

Управлінням професійної підготовки та організації освітньої діяльності Держприкордонслужби ці змагання проводяться у масштабах всієї служби. Усі військовослужбовці відчули важливість та вплив особистого результату на результат та місце регіонального управління.

«Кожен військовослужбовець зобов’язаний бути професіоналом. Приємно, що персонал зумів виконати всі нормативи та показати непогані результати. Високі результати досягнуті завдяки постійним заняттям з фізичної підготовки, на яких особовий склад Південного регіонального управління удосконалює свої загальні та спеціальні фізичні якості», - прокоментував старший офіцер із фізичної підготовки Південного регіонального управління підполковник Антон Дудченко.

Заліки здавали з підтягування на перекладині, комплексній силовій вправі для жінок, бігу на 100 та 1 000 метрів. Перше місце в регіональному управлінні виборов Ізмаїльський прикордонний загін.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси