У Польщі відбулася тристороння зустріч представників прикордонних служб України, Польщі та Словаччини

НАЗАД
24 вересня 2021 14:10

Захід проходив у місті Соліна (Республіка Польща) в рамках проєкту ЄС щодо посилення співробітництва у сфері ідентифікації та повернення мігрантів.

Українську сторону на рівні Прикордонних Уповноважених України по Львівській та Чопській ділянці  представляли  начальник Львівського прикордонного загону полковник Анатолій Федорчук та начальник Чопського прикордонного загону полковник Руслан Цапюк. Польську сторону представляв Прикордонний Уповноважений Республіки Польща полковник Анджей Попко по Бещадській ділянці кордону, Словацьку делегацію очолив заступник Прикордонного Уповноваженого Словацької Республіки в Собранці майор Штефан Бромбергер.

Під час проведення зустрічі було обговорено питання, які пов’язані із міграційним рухом та загрозами щодо нелегальної міграції в країнах-учасницях зустрічі, а також обмін досвідом Сторін щодо ідентифікації іноземців.

Крім того, на вищезазначеній зустрічі був підписаний Протокол, що підсумовує співробітництво Сторін за I півріччя 2021 року, а також кінцевий Протокол проведення спільного огляду українсько-польської ділянки державного кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси