У перші дні нового року прикордонники оформили більше 650 тисяч осіб та 150 тисяч транспортних засобів

НАЗАД
05 сiчня 2018 10:10

Загалом за перші чотири доби 2018 року прикордонники оформили 665 тисяч осіб та майже 150 тисяч транспортних засобів

Протягом новорічних вихідних пасажиро-транспортний потік на державному кордоні залишався інтенсивним. Загалом за перші чотири доби 2018 року прикордонники оформили 665 тисяч осіб та майже 150 тисяч транспортних засобів. При цьому ці показники більші на 20 тисяч та 15 тисяч відповідно у порівнянні з таким же періодом минулого року.

І якщо в перші два дні прикордонники забезпечили пропуск через кордон 245 тисяч осіб та 50 тисяч автомобілів, то вже у наступні дві доби рух став більш динамічнішим – протягом 3 та 4 січня було оформлено 420 тисяч осіб та майже 100 тисяч транспортних засобів. Відмітимо, що у цей період на пасажиро-транспортний потік з-поміж іншого активно впливає зимовий туристичний сезон та новорічні і різдвяні свята. 

На даний час усі пункти пропуску працюють в штатному режимі. Прикордонники роблять усе можливе, аби не допускати накопичення транспортних засобів на кордоні. Разом з заходами безпеки, під час яких проводиться ретельна перевірка щодо можливого переміщення заборонених предметів, в тому числі із застосуванням службових собак, технічних засобів, постійно відбувається обмін інформацією із взаємодіючими органами, також посилено склади змін прикордонних нарядів, створено додаткові робочі місця та смуги руху для автомобілів подорожуючих, використовується завчасне інформування про організовані туристичні групи тощо.

З метою ефективного планування своїх поїздок через кордон, Державна прикордонна служба рекомендує громадянам враховувати інформацію про можливе накопичення автомобілів, а для обрання оптимального маршруту руху користуватися онлайн-сервісом на офіційному сайті Держприкордонслужби України для перегляду ситуації на основних пунктах пропуску за посиланням https://dpsu.gov.ua/ua/map/ .

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси