У минулому році прикордонники не пропустили в Україну найбільше громадян РФ

НАЗАД
28 сiчня 2022 12:08

Протягом минулого року на державному кордоні України спостерігалося збільшення пасажиропотоку.

Загалом рух пасажирів у порівнянні з позаминулим роком зріс на 18% та склав 39 млн осіб.

Водночас, під час заходів прикордонного контролю, співробітники Державної прикордонної служби України відмовили у пропуску через кордон близько 46 тисячам осіб, що майже удвічі більше ніж у позаминулому році. Із них кількість непропущених іноземців склала майже 31 тисячу.

Головними причинами відмов у пропуску через кордон для іноземних громадян, як і в попередньому році, були карантинні обмеження та непідтвердження мети поїздки в нашу країну. Причиною непропуску через кордон для наших співвітчизників стали недійсні документи, відсутність доручення батьків та заборона виїзду за межі країни.

Варто зазначити, що найбільшою кількістю іноземців, яким було відмовлено у пропуску, як і у позаминулому році, залишаються громадяни Росії. Причому їх кількість зросла майже в 2,5 рази і склала близько 7 тисяч осіб.

Також майже утричі зросла кількість відмов у в’їзді в Україну громадянам Молдови (понад 5300 осіб). Крім того, досить часто українським прикордонникам доводилось відмовляти у перетині кордону громадянам Індії(1435), а також Румунії(1399), Польщі(1319), Єгипту(1114) та Білорусі(765).

Натомість, як показує статистика, значно знизилася кількість громадян Ізраїлю, яких було не пропущено в Україну.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси