У Львові прикордонники з усієї України змагаються за Кубок пам’яті генерала армії Валерія Губенка

НАЗАД
09 вересня 2021 16:24

Сьогодні у Львові розпочався ІІІ турнір Державної прикордонної служби України з футболу за Кубок пам’яті генерала армії України Валерія Губенка.

Сьогодні у Львові розпочався ІІІ турнір Державної прикордонної служби України з футболу за Кубок пам’яті генерала армії України Валерія Губенка - першого командувача Прикордонних військ України, почесного динамівця, гравця молодіжного складу футбольного клубу «Динамо Київ».

У цьогорічному турнірі беруть участь шість збірних команд прикордонного відомства – чотири від регіональних управлінь, а також команди Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького і Головного Центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України ім. генерал-майора Ігоря Момота. Загалом – 102 прикордонники, 43 з них – учасники АТО/ООС.

«Безумовно, спорт відіграє значну роль в житті кожного військовослужбовця, кожної людини, яка дбає про свій фізичний стан здоров’я. Вірю, що футбольний турнір на честь генерала армії України Валерія Губенка стане ще одним кроком на шляху утвердження здорового способу життя, запорукою гармонійного розвитку прикордонників», - зазначив заступник Голови Державної прикордонної служби генерал-майор Сергій Сердюк, який був присутній на відкритті турніру.

Варто зазначити, що на відкритті турніру, окрім представників АДПСУ, Голови спортивного комітету Державної прикордонної служби України Миколи Подоляка, було чимало відомих гостей - представників місцевої влади, серед яких і начальник управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Роман Хім’як та український футбольний тренер, ексгравець київського «Динамо», футбольних клубів Англії та Латвії Олег Лужний.

Зазначимо, що наразі володарем Кубка пам’яті є збірна футбольна команда Західного регіонального управління, яка минулого разу у фіналі зуміла здолати команду Східного управління.

Нині володарі Кубка, за попереднім жеребкуванням, розпочали турнір, де зійшлися на футбольному полі з представниками команди Головного Центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України ім. генерал-майора Ігоря Момота та перемогли з рахунком 5:0.

Турнір триватиме впродовж кількох днів, і вже в суботу буде визначена команда-переможець, а водночас і новий володар третього Кубка пам’яті генерала армії України Валерія Губенка.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси