У Львові прикордонники виявили двох марокканців, які планували потрапити до країн ЄС

НАЗАД
29 грудня 2017 10:45

Cпівробітники Держприкордонслужби затримали організатора переправлення нелегальних мігрантів – громадянина Судану, який організував переміщення своєї співвітчизниці через кордон. Однак, як з’ясували оперативники, чоловік не обмежився підготовкою до незако

Учора співробітники Держприкордонслужби затримали організатора переправлення нелегальних мігрантів – громадянина Судану, який організував переміщення своєї співвітчизниці через кордон. Однак, як з’ясували оперативники, чоловік не обмежився підготовкою до незаконного перетину державного кордону лише однією особою.

В ході проведення слідчих дій, в рамках кримінального провадження з класифікацією ч.2 ст.332 КК України, оперативники Західного регіонального управління отримали інформацію про місце перебування групи нелегальних мігрантів. В подальшому, спільною групою за участі співробітників оперативно-розшукового відділу Держприкордонслужби, військовослужбовців Львівського прикордонного загону та працівників Міграційної служби України у приватному помешканні у місті Львові виявлено ще двох потенційних нелегальних мігрантів - громадян Марокко, які були без документів. Зі слів іноземців, вони планували в найближчий час незаконно потрапити до однієї з країн Європейського Союзу.

Іноземців доставлено в ГУ ДМС України у Львівській області, де їх було притягнуто до адміністративної відповідальності по ст.203 КУпАП, а також прийнято рішення про примусове повернення мігрантів протягом 15 днів та заборони в’їзду на територію України протягом наступних 3 років.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси