У Луцьку відбувся товариський матч між зірками-ветеранами київського «Динамо» та прикордонниками

НАЗАД
12 липня 2022 16:31

Сьогодні на стадіоні «Авангард» у Луцьку прикордонники Волинського загону зіграли у товариському матчі із футболістами ФК «Динамо Київ» та ветеранами футболу.

Захід присвятили 104-річниці створення військової частини, яку охоронці кордону відзначали учора, 11 липня.

Спортсмени напередодні, через один із волинських пунктів пропуску, повернулися з Німеччини, де брали участь у благодійних турнірах, організованих на підтримку Збройних сил України. І з радістю погодилися на пропозицію прикордонників зіграти товариський матч у Луцьку.

У такий спосіб футболісти вирішили підтримати бойовий дух охоронців кордону.

Перед початком матчу учасників привітали начальник Волинського прикордонного загону Сергій Лозінський, очільник Волинської ОВА Юрій Погуляйко та голова Волиньради Григорій Недопад.

Вболівальники, які спостерігали за матчем на трибунах отримали масу позитивних емоцій, попри хвилюючі моменти, яких упродовж гри було багато. Щодо результатів матчу, то він завершився товариською нічиєю, з рахунком 7:7.

Учасників турніру було нагороджено медалями та пам’ятними відзнаками. Крім того, команди обмінялися символічними подарунками. Також сьогодні зірки футболу подарували м`яч з автографами Максиму Гулюку, сину загиблого у 2014 році воїна-прикордонника Сергія Гулюка. Хлопець з дитинства займається футболом і мріє грати за збірну України.

Продовжуємо боротьбу і робимо усе для того, аби наступні матчі наших футболістів проходили під мирним небом й з переповненими глядацькими трибунами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси