У КПВВ «Чонгар» прикордонники виявили кримінального злочинця

НАЗАД
17 липня 2019 10:12

Учора співробітники Держприкордонслужби на «Чонгарі» та кордоні з Польщею затримали злочинця та виявили викрадену автівку.

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар» під час проведення паспортного контролю осіб, які їхали з АР Крим, прикордонники Бердянського загону виявили громадянина, що перебував у розшуку. 36-річного українця розшукували представники поліції Дніпропетровської області за ч. 2 ст. 345 ККУ «Погроза або насильство щодо працівників правоохоронного органу». Особу встановленим порядком передано компетентним органам.

А на кордоні з Польщею прикордонники виявили автомобіль, що з 2015 року перебував у міжнародному розшуку. Тойотою із «заплямованою» історією через пункт пропуску «Краківець» їхав наш співвітчизник 1991 року народження. Під час перевірки транспортного засобу з’ясувалось, що автівку розшукує Інтерпол. Програмне забезпечення ідентифікувало автомобіль із таким VIN-номером як викрадений у 2015 році в Україні. За цим фактом прикордонники негайно проінформували Укрбюро Інтерполу в м. Києві, транспортний засіб встановленим порядком передано співробітникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси