У громадянина Туреччини та громадянки Польщі виявили підроблений та чужий паспорти

НАЗАД
08 травня 2019 09:56

Двох іноземців, які намагалися незаконно перетнути кордон в пунктах пропуску, затримали прикордонники Мостиського загону.

Впродовж минулої доби співробітники Мостиського прикордонного загону відмовили у пропуску через кордон та склали процесуальні документи щодо спроби незаконного перетинання державного кордону стосовно двох іноземців. В першому випадку, в пункті пропуску для залізничного сполучення «Мостиська», під час оформлення пасажирів потяга «Львів-Вроцлав», увагу інспектора привернув паспорт громадянина Туреччини. 16-річний подорожуючий подав на паспортний контроль спеціальний паспорт громадянина Туреччини. В ході перевірки документа було встановлено, що він є частково підроблений, зокрема у документі було самовільно замінено обкладинку.  

Згодом в пункті пропуску «Шегині», під час оформлення рейсового автобуса, що прямував з Кошаліна (РП) до Львова, громадянка Польщі подала на перевірку чужий паспортний документ. 74-річна жінка, термін дії власного паспорта якої закінчився, вирішила перетинати кордон із паспортом подруги, однак пильний інспектор виявив розбіжності.

В обох випадках іноземців не було пропущено через кордон, підготовлено документи для розгляду в суді справ щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України. Крім того, громадянина Туреччини буде примусово повернуто до країни походження.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси