У Головний центр підготовки особового складу прибула друга хвиля резервістів

НАЗАД
12 вересня 2019 09:10

Друга хвиля резервістів оперативного резерву першої черги Держприкордонслужби України прибула на базу Головного центру підготовки особового складу.

Понад 150 військовозобов’язаних отримають необхідні знання та навички із загальновійськових та прикордонних дисциплін під час двотижневого курсу підготовки.

Традиційно, основні зусилля будуть зосереджені на практичних заняттях. Так як і учасники попередніх військових зборів, військовослужбовці відпрацьовуватимуть вправи зі стрільб, прийоми з особистої безпеки, отримають навики в наданні першої домедичної допомоги та вивчатимуть тактико-спеціальну підготовку.

Пріоритетним напрямком підготовки є курс з тактики прикордонної служби, де резервісти отримають практичний досвід дій у складі прикордонного наряду. Резервістів навчатимуться виявленню і затриманню правопорушників, здійсненню контролю за дотриманням правил прикордонного режиму та виконанню інших завдань у межах ділянок відповідальності підрозділів охорони кордону.

Після закінчення підготовки учасники зборів матимуть відповідні знання, що дозволятимуть, у разі необхідності, виконувати завдання з охорони кордонів нашої Батьківщини.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси