У «Борисполі» прикордонники заборонили на три роки вірменину їздити в Україну

НАЗАД
25 березня 2018 11:53

У пункті пропуску «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» зафіксували чергову спробу дачі неправомірної грошової винагороди.

У пункті пропуску «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» зафіксували чергову спробу дачі неправомірної грошової винагороди.

Громадянин Вірменії прибув рейсом з Єревану. Під час здійснення контрольних заходів прикордонники встановили, що іноземець перевищив термін попереднього свого перебування в Україні. Встановленим порядком порушнику було вручено рішення про відмову в перетині кордону. Проте 54-річний іноземець вирішив дати хабара прикордоннику у розмірі 500 гривень, за його пропуск на територію нашої країни.

За фактом пропонування хабара проінформовано підрозділ Нацполіції.  Вірменину також заборонено в'їзд на територію України терміном на 3 роки.

Всього з початку року співробітниками Держприкордонслужби задокументовано майже 190 випадків пропонування хабарів, про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) направлені повідомлення до Нацполіції.

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси