Трьох порушників державного кордону та їхнього провідника затримали прикордонники Харківського загону

НАЗАД
08 сiчня 2018 10:04

Учора ввечері прикордонники відділу «Козача Лопань» отримали інформацію від дільничного інспектора прикордонної служби про рух до кордону з РФ групи невідомих осіб

Учора ввечері прикордонники відділу «Козача Лопань» отримали інформацію від дільничного інспектора прикордонної служби про рух до кордону з РФ групи невідомих осіб. Вже за декілька хвилин прикордонний патруль спільно з дільничним на відстані 200 метрів від лінії держкордону затримали «мандрівників», які намагались незаконно перетнути рубіж на вихід з України. Двоє затриманих виявились громадянами Грузії, один – Азербайджану, супроводжував їх громадянин України.

Після фіксації ознак правопорушення даних осіб доставили до прикордонного підрозділу для складання адміністративно-процесуальних документів.

Стосовно грузинів та азербайджанця складено протоколи за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», а от нашому співвітчизнику доведеться нести відповідальність за ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», відповідне повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення направлено до Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси