Троє громадян Індії вночі намагалися незаконно пробратися до Словаччини

НАЗАД
03 липня 2021 10:12

Прикордонники Чопського загону затримали трьох громадян Індії.

Сьогодні вночі прикордонний наряд відділення «Оноківці» зафіксував спрацювання сигналізаційного комплексу. Військовослужбовці одразу висунулись до вказаного місця.

Незабаром правоохоронці помітили трьох невідомих порушників, які подолали загороджувальний паркан та рухались в бік кордону зі Словаччиною. Спершу охоронці кордону зупинили двох чоловіків, а третій порушник на вимоги прикордонників не реагував, його вдалося затримати лише після попереджувальних пострілів.

Порушники з собою жодних документів не мали та назвалися громадянами Індії віком 22, 23 та 31 років.

Громадян доставили до прикордонного підрозділу для встановлення осіб, притягнення до адмінвідповідальності за ч.2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Крім того, на одного з правопорушників, який не виконував вимоги прикордонного наряду, склали протокол про адмінправопорушення за ст. 185-10. КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону».

Долю іноземців вирішуватиме суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси