Три спроби «штурмувати» кордон і всі невдалі. Контрабандисти вже не ті

НАЗАД
26 липня 2020 09:36

Три спроби тютюнової контрабанди припинили впродовж минулої доби прикордонники Мукачівського загону. Правоохоронці затримали трьох тютюнових контрабандистів та вилучили 11 ящиків сигарет.

Так, увечері, напередодні вихідних, військовослужбовці відділення інспекторів «Великий Бичків» у ході реалізації оперативної інформації виявили три пакунки (1400 пачок) безакцизних сигарет. Контрабандисти, злякавшись прикордонників, покинули контрабандне куриво неподалік річки Тиса, якою проходить кордон з Румунією.

Ще одну спробу переправити тютюнові вироби через ту ж таки Тису припинили прикордонники відділення інспекторів «Ділове». У ході спільних з румунськими колегами пошукових заходів, затримали двох українців, які намагалися перемістити 4 пакунки тютюнових виробів.

Третій «стартап» зловмисники спробували реалізувати на українсько-угорській ділянці кордону. Не врахували тільки одного – на їхню швидкість у прикордонників був свій аргумент. У складі наряду відділення інспекторів «Вилок» перебував курсант Національної академії Держприкордонслужби, який виявився спритнішим за перемитників. Вчасно застосована зброя для попереджувального пострілу, швидкий ривок і 28-річного контрабандиста затримали. Одному його поплічнику таки вдалося втекти, однак 4 пакунки тютюнових виробів через канал Ботар до Угорщини не потрапили.

Стосовно усіх трьох затриманих прикордонники склали протоколи про вчинені ними адмінправопорушення, справи скерували до суду. Виявлені тютюнові вироби доставили до прикордонних підрозділів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси