Три мотоцикли, раму та двигун до мотоцикла двоє українців приховано перевозили у мікроавтобусах

НАЗАД
04 листопада 2018 10:28

Три мотоцикли у розібраному стані виявили прикордонники Чопського загону під час огляду мікроавтобуса «Mercedes», який прибув на в’їзд в Україну через пункт пропуску «Тиса».

Під час перевірки транспортного засобу болгарської реєстрації у прикордонного наряду виникли підозри щодо можливого переміщення у ньому прихованих від прикордонно-митного контролю предметів чи товарів. Тому автомобіль скерували на поглиблений огляд, у ході якого виявили тайник. В мікроавтобусі між пасажирським та багажним відсіками було облаштовано подвійну перегородку. Щоб замаскувати сховок, ззовні стінки обшили такою ж тканиною, як і весь салон. У тайнику 28-річний українець намагався перевезти з Угорщини в Україну три мотоцикли іноземного виробництва марки «КТМ» у розібраному стані.

Відповідно до чинного законодавства, мікроавтобус «Mercedes» 2006 року випуску вартістю понад 240 тисяч гривень вилучили працівники ДФС. Сума оцінки виявлених мотоциклів наразі встановлюється.

А в пункті пропуску «Порубне» прикордонники Чернівецького загону виявили ще в одному мікроавтобусі такої ж марки приховані в гумовій шині під днищем раму та двигун до мотоцикла. Через приховану контрабанду мікроавтобус, як і в попередньому затриманні, вилучено. Сума його оцінки склала 150 тисяч гривень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси