Тижневий дайджест безпекової ситуації в КПВВ на лінії розмежування

НАЗАД
16 червня 2019 12:13

Упродовж тижня всі КПВВ на лінії розмежування в межах Донецької та Луганської областей працювали в штатному режимі.

Загалом за вказаний період встановленим порядком через лінію розмежування оформлено 286 тисяч громадян та 34 тисячі транспортних засобів. Відмовлено в пропуску через лінію зіткнення 186 особам у зв’язку з відсутністю необхідних документів.

На контрольовану територію прослідувало 22 внутрішньо-переміщених особи, що залишили свої оселі на тимчасово окупованій території України через складну соціально-економічну ситуацію.

Під час здійснення контрольно-перевірочних заходів прикордонники в контрольних пунктах в’їзду-виїзду виявили 16 паспортних документів України з ознаками часткової підробки.

За адміністративні правопорушення до відповідальності в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування притягнуто 11 громадян, відносно яких встановлено, що вони перетнули державний кордон України з РФ у недіючих пунктах пропуску на тимчасово неконтрольованій ділянці українсько-російського кордону. Крім цього, матеріали справ про адміністративні правопорушення складено відносно 2 іноземців, які порушили правила перебування на території України.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на тимчасово окуповану територію України прослідувало 16 вантажівок з гуманітарною допомогою для мешканців Донбасу. Загалом оформлено гуманітарні вантажі вагою 294,75 тонн.

У ході виконання службових обов’язків у КПВВ військовослужбовці Держприкордонслужби зі складу Об’єднаних сил зафіксували 11 випадків, коли громадяни намагались «домовитися» про безперешкодний перетин лінії розмежування. За даними фактами до Національної поліції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси