Втікав до Росії, аби уникнути ув’язнення

НАЗАД
10 вересня 2020 12:03

Неподалік державного кордону прикордонники Луганського загону затримали громадянина України, який незаконно намагався потрапити до Росії.

Так, учора біля населеного пункту Просяне, що на Луганщині, прикордонники від відділу «Марківка» зупинили нашого співвітчизника. Він в обхід пункту пропуску прямував на територію суміжної країни.

Під час з’ясування обставин правопорушення чоловік повідомив, що йшов до Росії, аби уникнути покарання за вчинення злочину, передбаченого ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Правопорушник також повідомив, що був засуджений до умовного терміну покарання, але за неодноразове порушення закону умовний термін покарання було замінено на ув’язнення.

У свою чергу, військовослужбовці повідомили затриманому, що нині йому доведеться відповідати ще за два правопорушення, які він вчинив, – спробу незаконного перетину державного кордону (ч. 1 ст 204-1 КУпАП) та за пропонування 2 тисяч хабаря (ст. 369 КК України (Пропозиція, обіцянка  або надання неправомірної вигоди службовій особі). Адже при цьому чоловік намагався ще й «відкупитись».

Правопорушника прикордонники встановленим порядком передали представникам Нацполіції для прийняття подальших правових рішень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси