Сучасна техніка дає змогу ефективно захищати кордон

НАЗАД
10 квiтня 2021 11:28

У Держприкордонслужбі відбулася щорічна обов'язкова перевірка фахівців, які здійснюють завдання з повітряного моніторингу державного кордону України.

На базі Центру підготовки з застосування та експлуатації безпілотних авіаційних систем Головного центру підготовки особового складу Держприкордонслужби завершилася щорічна обов'язкова перевірка персоналу Чернігівського, Подільського та Херсонського загонів.

Під час перевірки прикордонники підтвердили необхідний рівень знань з призначення, можливостей та тактико-технічних характеристик безпілотних авіаційних комплексів МП-1 «Spectator-М». Також значну увагу приділяли підтвердженню знань керівних документів з організації та виконання польотів державної авіації, вимог аеронавігаційного, метеорологічного та орнітологічного забезпечення польотів.

Під час практичних занять персонал підтвердив рівень практичних вмінь з розробки та запису маршруту польоту на БпЛА, зльоту, польоту за маршрутом (моніторингу державного кордону та прикордонної інфраструктури);  обстеження визначеного району (пошуку порушників або ознак протиправної діяльності); супроводження виявленого порушника та наведення на нього прикордонного наряду.

Використовуючи в службовій діяльності зразки сучасної техніки Держприкордонслужба забезпечує надійний захист рубежів державного кордону України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси