Стріляти - влучно, реагувати - оперативно, маскуватися – вміло

НАЗАД
18 сiчня 2019 10:19

На виконання розпорядження Командувача об’єднаних сил щодо підтримання високого рівня бойової підготовки підрозділів зі складу Об’єднаних сил, прикордонниками Донецького загону, поблизу Маріуполя, проведено тактичні навчання по обороні узбережжя.

Діючи в складі підрозділів військовослужбовці виконали тактичні та вогневі задачі по знищенню розвідувальних та передових груп умовного десанту противника.

Такі заходи традиційно розпочались з підняття за сигналом тривоги. Долаючи відстань у десятки кілометрів по пересіченій місцевості, прикордонники здійснили марш до району виконання бойового завдання. Такий маршрут став певним випробуванням для водіїв бойових машин та допоміг набути практичний досвід по експлуатації та управлінню технікою в складних умовах місцевості при несприятливих метеоумовах, оскільки цього разу програму навчань довелося відпрацьовувати після потужного снігопаду.

Усі елементи навчань включали в себе реальні тактичні епізоди, з якими стикаються прикордонники в районі проведення операції Об’єднаних сил. Під час навчальної стрільби особовий склад удосконалив навички в поводженні зі зброєю в різних умовах обстановки, точності та кучності стрільби зі стрілецької зброї та маскування на місцевості.

Особливу увагу на навчаннях приділено питанням тактичної медицини - наданню необхідної домедичної допомоги на полі бою та евакуації поранених з-під вогню противника.

Прикордонники зі складу Об’єднаних сил пройшли черговий етап злагодженння для спільних дій в бойових умовах. Вмотивованість тренуватися якнайкраще і систематичність подібних тренувань дають впевненість військовослужбовцям у власних силах.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси