Спробі переправити за кордон 46 ящиків сигарет прикордонники завадили на Буковині

НАЗАД
06 листопада 2018 12:27

На кордоні з Румунією прикордонники за тиждень виявили понад 150 ящиків сигарет, 46 з яких сьогодні вранці на ділянці відділу «Красноїльськ.

Охоронці кордону відділення інспекторів «Фальків» відпрацьовуючи випереджувальну інформацію, що надійшла з оперативних джерел, упередили спробу незаконного переміщення 23 тисяч пачок сигарет. Правопорушники спробували переправити їх в Румунію.

Перекриваючи один із напрямків ймовірної протиправної діяльності прикордонники натрапили на групу осіб з десяти чоловік. За 20 метрів до кордону, при спробі затримати невідомих, останні покинули товар та вдалися до втечі скориставшись значною відстанню та рельєфом гірської місцевості. Не зупинили втікачів і попереджувальні постріли вгору.

Оглянувши прилеглу територію прикордонники виявили пакунки обгорнуті чорним поліетиленом, в середині яких знаходилися сигарети.

Усі тютюнові вироби надалі доставлено до прикордонного підрозділу для подальшої їх передачі працівникам фіскальної служби. Наразі тривають заходи зі встановлення причетних до правопорушення осіб.

Попередня вартість виявленого товару може сягати близько півмільйона гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси