Співробітники Внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби разом з правоохоронцями розкрили кадрову оборудку на 17 тисяч доларів

НАЗАД
02 червня 2018 14:44

Спільна операція правоохоронців по викриттю злочинних намірів правопорушників тривала понад 2 місяці.

Співробітники Внутрішньої та власної безпеки Державної прикордонної служби України під процесуальним керівництвом військової прокуратури Харківського гарнізону та за сприяння СВ ВСП ГУНП в Харківській області спільно зі співробітниками ГУ БКОЗ СБ України за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, розкрили кадрову оборудку на 17 тисяч доларів, в якій підозрюються посадовці Державної прикордонної служби. Спільна операція правоохоронців по викриттю злочинних намірів правопорушників тривала понад 2 місяці.   

Хабарників - посадову особу Сумського прикордонного загону та колишнього посадовця Східного регіонального управління, які за попередньою змовою групою осіб вимагали та одержали від військовослужбовця Сумського прикордонного загону неправомірну вигоду у розмірі 17 тисяч доларів США за призначення на одну з керівних посад у лавах Держприкордонслужби, затримали сьогодні  в м. Харків. Їх спіймали на гарячому - після отримання другої частини неправомірної вигоди у вигляді грошових коштів у розмірі 12 тисяч доларів США.  

Наразі вивчається питання причетності до цієї оборудки посадових осіб Східного регіонального управління та Адміністрації Державної прикордонної служби. Вирішується питання про повідомлення затриманим особам про підозру та вручення клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси