Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил за тиждень

НАЗАД
02 жовтня 2020 12:38

За рішенням командувача операції Об’єднаних сил КПВВ на лінії розмежування функціонують за осіннім графіком – щоденно з 07.00 до 18.30.

Російські збройні формування продовжували блокування руху людей через гуманітарні дорожні коридори з тимчасово окупованою Донеччиною. Так, навпроти контрольного пункту «Новотроїцьке» за тиждень окупанти розблоковували рух двічі. Станом на 12.00 сьогодні 15 громадян та три транспортні засоби потрапили на контрольовану територію, водночас 104 громадянина та 15 транспортних засобів прослідували до тимчасово окупованої території України.

Рух через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Мар’їнка» був повністю заблокований з боку окупантів.

Пропускні операції у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» здійснюються щоденно. За тиждень в цьому КПВВ на тимчасово окуповану територію України прослідували 7919, а на контрольовану територію 6380 осіб.

Однак, в зв’язку із загрозою життю та здоров’ю громадян, через масштабні пожежі, що вирують зараз в Луганській області, рішенням Командувача об’єднаних сил пропускні операції в КПВВ «Станиця Луганська» від учорашнього дня тимчасово припинені. Відновлення роботи цього контрольного пункту відбудеться після стабілізації ситуації.

Крім того, цього тижня через КПВВ «Новотроїцьке» до тимчасово окупованого Донецька двічі прослідували автомобілі з гуманітарною допомогою від Міжнародного комітету Червоного Хреста. 12 вантажівок завезли для потреб цивільного населення продуктові набори, дезінфікуючі засоби та будівельні матеріали.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси