Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 14.00

НАЗАД
01 вересня 2018 13:45

Всі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі Операції об'єднаних сил працюють в штатному режимі.

Однак відмітимо, що на дорожніх коридорах в межах Донецької області відмічається ускладнений рух для громадян через дії російсько-окупаційних військ.

Як вже повідомлялося, за наявною інформацією від громадян, які прямували через лінію розмежування до тимчасово окупованої території України та повернулись на КПВВ, стало відомо, що російські найманці здійснюють вибірковий пропуск в напрямку ТОТУ та повністю відмовляють у виїзді на територію підконтрольну українській владі.

В даний час відомо, що окупанти проводять тотальний контроль всіх осіб та транспорту, які намагаються виїхали з окупованої територію, проте почали поодинокий пропуск громадян і автівок. Додамо, що оформлення прикордонниками зі складу Об’єднаних сил в напрямку тимчасово окупованої території не припинялося, однак фіксуються непоодинокі відмови громадянам у перетині лінії розмежування з боку російських найманців.

Просимо громадян врахувати цю інформації при плануванні своїх поїздок.

Крім того нагадаємо, що з метою покращення умов перетину громадянами лінії розмежування, за рішенням Командувача об’єднаних сил, з 2 по 7 вересня буде тимчасово припинено здійснення пропускних операцій в КПВВ «Станиця Луганська». Решта КПВВ в районі операції Об’єднаних сил функціонуватиме в штатному режимі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси