Щодо ситуації на адмінмежі з ТОТ АР Крим

НАЗАД
22 червня 2021 10:55

Нагадуємо, за рішенням Голови Херсонської ОДА роботу КПВВ «Чаплинка» тимчасово припинено – з 19 червня по 15 липня 2021 року. Водночас КПВВ «Каланчак» та «Чонгар» працюють у штатному режимі.

Цими вихідними в КПВВ «Каланчак» та «Чонгар», як на в’їзд так і на виїзд, прикордонники Херсонського загону оформили 7,2 тис. осіб та 383 транспортні засоби.

18 громадянам України прикордонники відмовили у пропуску в бік тимчасово окупованого Криму через несправні паспортні документи та відсутність належно оформлених документів для виїзду дітей.

До адміністративної відповідальності за порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї військовослужбовці притягнули 11 осіб, які прямували через Крим з РФ до України.

 Також, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар» прикордонники виявили іномарку з невідповідністю ідентифікаційного номеру на рамі автомобіля та у реєстраційному документі транспортного засобу. Про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 121-1 КУпАП прикордонники повідомили співробітників Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси