Семеро порушників-іноземців прикордонники разом із взаємодіючими органами затримали протягом доби

НАЗАД
22 серпня 2018 10:10

На всій території держави за дорученням Міністерства внутрішніх справ України триває проведення цільових профілактичних заходів «Мігрант».

Для протидії незаконній міграції та порушенням правил перебування іноземців на території України в окремих регіонах сплановано комплекс практичних заходів. На ймовірних напрямках протиправної діяльності у контрольованих прикордонних районах організовано спільне несення служби прикордонників з представниками інших взаємодіючих органів.  

Минулої доби співробітниками оперативних підрозділів прикордонного відомства разом з прикордонниками Могилів-Подільського, Ізмаїльського, Херсонського, Мостиського загонів та представниками Нацполіції і Державної міграційної служби, в рамках вищевказаних спільних профілактичних заходів, затримано 7 іноземців-порушників.

Серед затриманих – громадянин Йорданії та четверо громадян Азербайджану, які порушили терміни перебування на території України, громадянин Вірменії, котрий мав підроблені відмітки про перетинання кордону, та громадянина Камеруну, який не мав жодних документів. На порушників складені матеріали згідно з чинним законодавством України.

Загалом з початку проведення цільових профілактичних заходів «Мігрант» Держприкордонслужбою спільно з іншими взаємодіючими органами тільки за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України складено більше 1240 протоколів. Крім того, на порушників українського законодавства накладено штрафів на загальну суму понад 11,1 мільйона гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси