Румун нелегально вів через кордон українку з дворічною дитиною

НАЗАД
17 липня 2021 12:10

Днями прикордонники Чернівецького прикордонного загону затримали чоловіка та жінку, яка намагалася перетнути кордон з дворічною дитиною.

Охоронці кордону встановили, що чоловік є громадянином Румунії, а його супутниця і її дитина – громадяни України. Чоловік та жінка не є подружжям. Вони познайомилися у мережі Інтернет. Через певний час румун запевнив свою нову знайому, що допоможе їй з дитиною потрапити до Італії і там працевлаштуватися. Не зупинила іноземця і відсутність в українки закордонного паспорта. За допомогою сервісу Google maps він спланував маршрут з України в Румунію – пішки і оминаючи пункти пропуску. Їх планам завадили українські прикордонники, від яких румун навіть спробував втекти. Невдало. 

За спробу незаконного перетинання кордону, на жінку і чоловіка складено адмінпротоколи за ч.2 ст.204-1 КУпАП. Додатково чоловік «заробив» протокол за злісну непокору законній вимозі прикордонного наряду (ст.185-10 КУпАП).

Іноземцю також оголошено підозру в організації переправлення осіб через державний кордон (ч.1 ст.332 Кримінального кодексу України). Санкція даної статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси