Розшукуваних Інтерполом іноземця та автомобілі «КІА» і «Mercedes» викрили українські прикордонники

НАЗАД
02 березня 2018 09:47

В пунктах пропуску «Славутич» та «Угринів» військовослужбовці Чернігівського та Львівського загонів під час здійснення заходів контролю виявили 2 транспортних засоби, які розшукував Інтерпол. Автомобіль «КІА» 2009 року випуску був викрадений на території

Іноземного крадія та дві іномарки, які перебували у міжнародному розшуку, викрили співробітники Держприкордонслужби минулої доби.

Учора в столичному аеропорту прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» під час оформлення пасажирів рейсу «Тбілісі-Київ» затримали громадянина Грузії, якого розшукували правоохоронні органи Кувейту за грабіж та крадіжки майна з автомобілів. У ході фільтраційних заходів прикордонники встановили, що 25-річний іноземець мав намір в подальшому своєму маршруті потрапити до м. Кропивницький з приватною метою.

Крім того, у пунктах пропуску «Славутич» та «Угринів» військовослужбовці Чернігівського та Львівського загонів під час здійснення заходів контролю виявили 2 транспортних засоби, які розшукував Інтерпол. Автомобіль «КІА» 2009 року випуску був викрадений на території Італії, а «Mercedes» 2001 року випуску – в Україні.

Іноземця та автомобілі італійської й української реєстрації передано представникам Нацполіції. Стосовно всіх випадків виявлених правопорушень проінформовано чергового Укрбюро у м. Київ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси