Розшукувані Інтерполом автомобілі «BMW», «Audi», «Skoda» та скутер «KYMCO» знайшли українські прикордонники

НАЗАД
21 травня 2018 09:11

Військовослужбовці Чернівецького загону виявили в пункті пропуску «Порубне», що на кордоні з Румунією, викрадений в Італії скутер «KYMCO» 2001 року випуску.

Минулої доби в пунктах пропуску «Кучурган», «Паланка», «Порубне» та у КПВВ «Чаплинка» співробітники прикордонного відомства виявили чотири транспортних засоби, які перебували у міжнародному розшуку.

Під час здійснення заходів контролю прикордонниками Білгород-Дністровського загону спрацювала база даних Інтерполу стосовно двох іномарок молдовської та німецької реєстрації. Автомобілі «BMW» й «Audi» 1995 та 2015 року випуску відповідно, були викрадені на територіях Австрії й Німеччині.

А військовослужбовці Чернівецького загону виявили в пункті пропуску «Порубне», що на кордоні з Румунією, викрадений в Італії скутер «KYMCO» 2001 року випуску. А в КПВВ «Чаплинка» прикордонники Херсонського загону знайшли розшукувану українськими правоохоронними органами  «Skoda Octavia» 2008 року випуску.

Усі виявлені автомобілі передано до Національної поліції. По даним фактам повідомлено чергового Укрбюро Інтерполу в Києві.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси