Розмір грошового забезпечення військовослужбовців Держприкордонслужби збільшився від 30 до 55%

НАЗАД
17 лютого 2023 17:10

Як раніше анонсувалося, щоб підвищити рівень соціального захисту військовослужбовців та членів їхніх сімей, будуть збільшені розміри щомісячного (основного) грошового забезпечення (без додаткової винагороди) військовослужбовців

В результаті, з 1 лютого 2023 року було збільшено розміри щомісячного (основного) грошового забезпечення військовослужбовців від 30 до 55%.  Мінімальний його рівень становить не менше 20 100 гривень.

Окрім того, станом на 17 лютого 2023 року майже весь особовий склад прикордонного відомства вже отримав підвищене грошове забезпечення.

Водночас з 01 лютого 2023 року змінено порядок та умови виплати на період дії воєнного стану додаткової винагороди.  

Згідно нового порядку та умов, бойові виплати у 100 тис. гривень на місяць будуть збережені лише військовослужбовцям, які воюють з противником на передовій. Теж саме стосується сімей полонених та зниклих безвісти – виплати винагороди у розмірі 100 тисяч гривень для них також зберігаються.

Новий порядок та умови торкнуться виключно військовослужбовців, які не виконують бойові (спеціальні) завдання у складі діючих угрупувань військ Сил оборони держави, перебувають поза зоною бойових дій у різних регіонах України, строковиків, курсантів вищих військових навчальних закладах та військовослужбовців, які проходять службу у вищих військових навчальних закладах.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси