Розбите авто та пошкоджена інфраструктура пункту пропуску – наслідок невдалої спроби прориву

НАЗАД
30 вересня 2019 12:48

У міжнародному автомобільному пункті пропуску «Славутич» (Чернігівська обл.) автомобіль «Ford» зіткнувся з елементами прикордонної інфраструктури.

Його водій рухався на виїзд з України та проігнорував вимоги прикордонного наряду про зупинку. Щоб запобігли його прориву через державний кордон, правоохоронці застосували засіб примусової зупинки.

В результаті наїзду автомобілем пошкоджено засіб примусової зупинки та захисну стійку комплексу автоматизованого контролю за переміщенням радіоактивних речовин «Янтар». Значні пошкодження отримав і сам автомобіль.

Водія, 30-річного громадянина України, притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 202 «Порушення прикордонного режиму» КУпАП, також відносно нього складено та направлено до суду матеріали за статтями 204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» та 185-10 «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або праціника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону» КУпАП.

Правопорушнику надано медичну допомогу бригадою швидкої медичної допомоги. Зважаючи на зовнішні ознаки вживання спиртного, його, у супроводі співробітників Національної поліції, направлено до медичного закладу для огляду на стан сп’яніння.

Подія не вплинула на ритмічність роботи пункту пропуску.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси