Російську артистку Світлану Сурганову не пропущено в Україну

НАЗАД
14 травня 2018 11:42

Під час оформлення пасажирів рейсу «Мінськ – Київ» в аеропорту «Київ», співробітники прикордонного відомства виявили громадянку РФ Світлану Сурганову («Сурганова и оркестр»), відносно якої було доручення українських правоохоронних органів.

Сьогодні вночі прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» не пропустили в України російську артистку із-за  відвідування ТОТ АР  Крим.

Під час оформлення пасажирів рейсу «Мінськ – Київ» в аеропорту «Київ», співробітники прикордонного відомства виявили громадянку РФ Світлану Сурганову («Сурганова и оркестр»), відносно якої було доручення українських правоохоронних органів. У ході спілкування з жінкою встановлено, що у травні 2016 року вона дійсно відвідувала ТОТ АР Крим авіарейсом з Санкт-Петербурга до Сімферополя та за 2 дні повернулася до Росії.

В Україну Світлана Сурганова прилетіла з приватною метою. Проте законодавство, щодо відвідування тимчасово окупованих територій, виключень не передбачає. Артистку на територію України не пропустили та заборонили їй в'їзд у країну на 3 роки.

Загалом впродовж 2017-2018 років прикордонники не пропустили через державний кордон та заборонили в'їзд до України вже 117 артистам й іншим публічним діячам з РФ, які порушували українське законодавство щодо поїздок до ТОТ АР Крим.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси