Російська сторона не хоче визнавати факти порушення кордону

НАЗАД
23 травня 2014 11:52

Учора відбулися дві прикордонно-представницькі зустрічі співробітників Держприкордонслужби України з російськими прикордонниками. Під час зустрічей розглядали факти спроби проїхати в Україну з боку Росії п

Учора відбулися дві прикордонно-представницькі зустрічі співробітників Держприкордонслужби України з російськими прикордонниками. Під час зустрічей розглядали факти спроби проїхати в Україну з боку Росії поза пунктом пропуску трьох «КамАЗів» на ділянці відділу прикордонної служби «Краснодон» та порушення кордону літальним апаратом з Росії в Україну та зворотно на Сумщині.

Нагадаємо, що на ділянці відповідальності відділу «Юнаківка» Сумського прикордонного загону російський вертоліт МІ-8 порушив повітряний простір України. Він летів вздовж лінії українсько-російського кордону на малій висоті та здійснив порушення, залетівши в глиб української території до 2500 метрів. Інше порушення виявив прикордонний наряд відділу прикордонної служби «Краснодон». Тоді в Україну з боку Росії поза пунктом пропуску спробували проїхати три «КамАЗи». На вимогу прикордонників зупинитися, як і на попереджувальні постріли вгору, водії не відреагували та намагалися прорватися в глиб території України. Лише після того, як прикордонники розпочали стріляти на ураження, автівки розвернулися та поїхали до Росії.

У ході зустрічей російські прикордонники відмовилися визнавати факти порушення спільного кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси