П’ятеро жителів Африки намагалися незаконно перетнути кордон України

НАЗАД
18 березня 2018 12:30

П’ятеро жителів Африканського континенту, які у незаконні способи намагалися перетнути кордон України, виявили співробітники Держприкордонслужби минулої доби.

П’ятеро жителів Африканського континенту, які у незаконні способи намагалися перетнути кордон України, виявили співробітники Держприкордонслужби минулої доби.

Трьох невідомих осіб, які стрімко рухались від смт Краковець у бік кордону з Польщею, виявили прикордонники Мостиського загону учора ввечері на Львівщині. Аби затримати порушників, негайно вибула група реагування від відділу «Краківець», яка зупинила мандрівників за 100 метрів від кордону. Ними виявились двоє громадян Алжиру 1985 та 1988 року народження та громадянин Марокко 1985 року народження. Правоохоронці з'ясували, що алжирці є студентами одного із українських вишів, а марокканець прибув в Україну літаком наприкінці січня цього року.

Іноземців було затримано в адміністративному порядку, рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України, вчиненої групою осіб, прийматиме суд. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу на суму до 8500 гривень кожному. В подальшому прикордонники клопотатимуть перед судом щодо примусового видворення мандрівних студентів та їхнього попутника з України.

Ще одну подорожувальницю з Африки, яка намагалася незаконно перетнути кордон України, виявили прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» в пункті пропуску «Бориспіль». Потрапити до Словаччини громадянка Конго намагалася з підробленою візою Франції. Однак була відправлена до Стамбула зворотним рейсом.

Крім того, жителя Африканського континенту виявили в аеропорту Запоріжжя прикордонники Бердянського загону. Він намагався перетнути кордон за паспортом, який йому не належить.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси