П’ять років позбавлення волі отримали двоє українців за незаконне переправлення нелегалів через державний кордон, одного розшукують

НАЗАД
31 березня 2020 16:41

Минулого року оперативні співробітники Східного регіонального управління Держприкордонслужби викрили організовану злочинну групу та ліквідували канал незаконного переправлення осіб через державник кордон.

Так,  7 липня 2019 року правоохоронці припинили існування злочинної «бізнес-схеми». Злочинців затримали «на гарячому». Як зазначалося, використовуючи  автомобіль «ВАЗ», троє українців доправили чотирьох громадян Шрі-Ланки на територію України з Російської Федерації. 

Зокрема,  в рамках кримінального провадження було задокументовано шість епізодів протиправної діяльності злочинної групи. Троє зловмисників встигли незаконно переправити через державний кордон до Російської Федерації 4-х нелегальних мігрантів, а з Росії – 18 осіб. За кожну із них «бізнесмени» отримали по 100 доларів США. 

Як результат, Троїцький  районний суд, що на Луганщині,  засудив  двох громадян України до п’яти років позбавлення волі. 33 та 26-річного українців визнано винними у вчиненні злочину, передбаченого ст. 332 ККУ  «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». 

Третього українця оголошено у розшук. Як встановили оперативники, з метою уникнення кримінальної відповідальності він переховується на території Російської Федерації.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси