П'ять підроблених документів прикордонники виявили у «Борисполі»

НАЗАД
14 березня 2018 09:11

У міжнародному аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили п'ять підробок документів, з якими прямували громадяни через державний кордон України. У двох громадян Шрі-Ланки прикордонники виявили шенгенські візи

У міжнародному аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили п'ять підробок документів, з якими прямували громадяни через державний кордон України.

У двох громадян Шрі-Ланки прикордонники виявили шенгенські візи, які містять ознаки часткової підробки. Іноземці прямували транзитом через Київ до Відня.

Ще три випадки підробок зафіксовано у громадян Ірану. Перший іранець, який намагався потрапити до Дюссельдорфу з частково підробленим паспортом громадянина Латвії виявили під час повторної перевірки документів. Щоб потрапити до Німеччини, чоловік заплатив горе-ділкам за підроблений паспорт 9 тисяч євро.

Іншого «шукача кращого життя» виявили з повністю підробленим паспортним документом громадянина Італії. За нього іранець сплатив 500 євро. З підробкою іноземець намагався потрапити до Парижа.

І ще одного подорожувальника виявли з повністю підробленим паспортом громадянина Естонії. З ним він намагався втрапити до Швеції. За щастя бути естонцем по паспорту чоловік заплатив 9 тисяч євро.

Усім громадянам відмовлено в перетині державного кордону України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси