Протягом доби прикордонники зафіксували два випадки пропонування хабарів

НАЗАД
23 вересня 2018 11:55

В усіх випадках співробітники прикордонного відомства від неправомірної вигоди відмовилися, а факти дачі хабарів були задокументовані.

Так, у пункті пропуску «Угринів» громадянин України, який їхав «Хондою» польської реєстрації запропонував прикордонникам Львівського загону хабар у розмірі 100 доларів США аби охоронці кордону «закрили очі» на відсутність «Зеленої карти» та підроблену довіреність на транспортний засіб.

Ще один випадок дачі хабара зафіксовано в пункті пропуску «Тиса». Громадянин Угорщини спробував підкупити прикордонників Чопського загону задля безперешкодного перетину кордону своєю дружиною, також угоркою, яка перевищила термін перебування на території України. Іноземець вклав 100 доларів США у свій закордонний паспорт та передав його прикордонному наряду.

В обох випадках правопорушників передано представникам Національної поліції.

Варто зауважити, у Державній прикордонній службі України продовжуються активні заходи, щодо протидії та викорінення такого недопустимого явища, як корупція. Лише за поточний 2018 рік охоронці державного кордону нашої країни зафіксували більше 600 випадків пропонування неправомірної вигоди співробітникам Держприкордонслужби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси