(ВІДЕО) Протидія стихії. Прикордонники ООС ліквідують осередки тління після пожежі на Луганщині

НАЗАД
12 липня 2020 13:13

На Луганщині прикордонники зі складу ООС долучилися до ліквідації наслідків масштабної лісової пожежі

Так, сьогодні у селі Смолянинове 100 прикордонників, взяли участь у ліквідації осередків тління, що залишилися після масштабної пожежі. До заходу задіяні військовослужбовці управління Луганського прикордонного загону, прикордонних комендатур швидкого реагування «Новопсков», «Щастя» та відділу типу «С» із Райгородки. До ліквідації також задіяні 5 одиниць техніки та 2 одиниці спецтехніки.

Чотири групи прикордонників по 20 осіб діють під чітким керівництвом представників ДСНС. Для кожної групи визначено ділянку місцевості, яку також розподілили по квадратах для того, щоб проінспектувати кожнен сантиметр території та не допустити повторного розгоряння.

Решта ж військовослужбовців допомагають жителям Смолянинового розчистити територію їх домоволодінь та позбутися згорілих речей.

Спеціальна техніка, самоскид на базі КРАЗ та екскаватор на базі МАЗ, використовуються для навантаження і перевезення піску для подальшого захоронення тліючого сміття.

Разом із прикордонниками до ліквідаційних робіт задіяні також військовослужбовці Національної гвардії та підрозділи Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси