Продати все, аби придбати підробку за 5000 $

НАЗАД
13 серпня 2021 10:52

В міжнародному аеропорту «Одеса» під час оформлення пасажирів зі Стамбула, прикордонники виявили громадянина Туреччини, який подорожував за фальшивим паспортом Домініки.

Зі слів іноземця, його батько продав усе і за 5 000 $ придбав для сина підроблені документи, аби той незаконно дістався Нідерландів через Україну.

Для довідки – паспорт громадянина острівної держави Домініки дозволяє подорожувати без попереднього отримання візи в 96 країн, у т. ч. у Великобританію, Канаду, Швейцарію, Швецію і багато інших.

Зазначимо, що у червні прикордонники в одеському аеропорту вже затримували «далекоглядного» громадянина з підробкою, яку він придбав за 60 тисяч доларів США. Тоді лівієць пред’явив на контроль закордонний паспорт Республіки Вануату, розраховуючи на «безхмарні» перспективи.

Прагнення до кращого життя – то прекрасні плани, коли шлях до їх втілення законний. Прикордонники завжди побажають щасливої і вдалої подорожі законослухняному мандрівнику, але не правопорушнику. Наразі громадянину Туреччини відмовлено в перетині державного кордону та заборонено в’їзд на територію України терміном на три роки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси