Про роботу КПВВ «Новотроїцьке»

НАЗАД
28 червня 2020 10:27

Нагадуємо, що КПВВ «Новотроїцьке» продовжує здійснювати пропускні операції громадян встановленим порядком щоденно з 07.00 до 18.00.

Втім, ніяких гарантій пропуску осіб та транспортних засобів з боку тимчасово окупованої території наразі немає.

Станом на ранок 28.06.2020 жодна особа не прибула з боку ТОТУ. Громадяни ж, що прибувають до КПВВ з боку контрольованої території інформуються українськими прикордонниками про можливе блокування російсько-окупаційною владою руху громадян на в'їзд та виїзд. Цивільні особи, отримавши дану інформацію відмовляються від подорожування.

Наголошуємо, у разі непропуску НЗФ громадян – при поверненні на контрольовану територію, останні мають в обов'язковому порядку встановити додаток «Дій вдома» та пройти двотижневу самоізоляцію. В той же час – громадян, які не мають можливості встановити додаток «Дій вдома», за їх згоди направляють на обсервацію в заклади, визначені місцевими органами влади.

Уповноважені службові особи Держприкордонслужби, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 17 липня 2019 р. № 815 (зі змінами), відмовляють у пропуску під час виїзду з ТОТУ тим особам, що не надали згоду на самоізоляцію з використанням єдиного електронного сервісу «Дій вдома» та відмовилися від обсервації.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси