Прикордонники зі складу Об’єднаних сил провели навчання з протидесантної оборони на узбережжі Азовського моря

НАЗАД
30 жовтня 2018 14:31

Підрозділи Донецького прикордонного загону зі складу сил та засобів протидесантної оборони Об’єднаних сил продовжують виконувати бойові завдання з охорони та оборони узбережжя Азовського моря.

На виконання розпорядження Командувача об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва щодо підвищення рівня бойової підготовки, прикордонні підрозділи, діючи в складі мобільних груп з протидесантної оборони, вдосконалюють індивідуальні професійні навички військовослужбовців та злагоджують дії підрозділів.

Так, днями на основі унікального бойового досвіду, здобутого під час стримування та відбиття російської збройної агресії, інструктори Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби України провели чергові тактико-спеціальні навчання з екіпажами бойових броньованих машин та розрахунками групової зброї. Під час навчань відпрацьовано реальні тактичні епізоди з виявлення та ліквідації диверсійних і розвідувальних груп десанту противника з моря, що намагаються захопити об’єкти транспортної інфраструктури, здобути дані про глибину та побудову оборони українських сил.

В ході відпрацювання тактичних завдань персонал виконав вправи навчальних стрільб зі стрілецької, групової зброї та озброєння бойових машин як вдень, так і вночі. В тому числі, моделюючи різні елементи обстановки на полі бою, персоналом відпрацьовано маневрування прикордонними підрозділами та евакуацію техніки під прикриттям димових завіс.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси