Прикордонники здійснили прикордонний контроль перших 137 пасажирів швидкісного поїзда «Київ – Львів – Перемишль»

НАЗАД
23 грудня 2016 12:41

Сьогодні відбувся перший рейс швидкісного електропотяга Інтерсіті+ із України до Польщі. У Львові в урочистих заходах, присвячених започаткуванню прямого рейсу, взяли участь керівництво «Укрзалізниці» та області, Західного регіонального управління Держ

Сьогодні  відбувся перший рейс швидкісного електропотяга Інтерсіті+  із України  до Польщі. У Львові в урочистих заходах, присвячених започаткуванню прямого рейсу, взяли участь керівництво «Укрзалізниці» та області, Західного регіонального управління Держприкордонслужби та Львівської митниці Державної фіскальної служби.

Прикордонний контроль перших 137 пасажирів (131 українець, 5 поляків та 1 італієць) електропоїзда «Київ-Львів–Перемишль(РП)», які перетинали державний кордон, здійснили прикордонники Львівського прикордонного загону під час руху потяга між станціями «Львів» і «Мостиська-2». Такий же порядок здійснення прикордонного контролю буде і на зворотному напрямку.

Це дозволить забезпечити здійснення прикордонного контролю без зупинки поїзда, що значно зменшить термін подорожі та дозволить пасажирам комфортніше перетинати державний кордон. Поїзд, що курсуватиме щоденно, покращить якість обслуговування пасажирів, які прямують з України до Польщі.

 Варто додати, що потяг долатиме відстань з Києва до Перемишля за 7 год 40 хв, а зворотно – за 7 год 07 хв. Із Львова до Перемишля можна буде дістатись за 2 год  08 хв і зворотно лише за 1 год 51 хв.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси